آشنایی با Akeeba Backup

در این پست قصد داریم شما کاربران عزیز را با Akeeba Backup آشنا کنیم . امیدواریم مقاله آشنایی با Akeeba Backup مورد توجه شما قرار بگیرد و برایتان مفید و کاربردی باشد. با توضیحات بیشتر ما را همراهی بفرمایید.

آشنایی با Akeeba Backup

آشنایی با Akeeba Backup

همـان طور که می دانید سیستم مدیریت محتوای جوملا با زبان PHP نوشته شده می باشد. و از انجا که لینوکس هـم به زبان پی اچ پی اسـت به طور معمول برای ممانعـت از تهیه مساله و یا تداخل، سایت هایی با CMS جوملا را بر روی هاست لینوکس پیاده سازی و اجرا می کنند. هاست های لینوکس به دلیـل دارا بودن مدیریـت پنل قوی ی مثل سی پنل مطمئنا از نظـر امنیت و حمایت اطمینان خاطر شما را جلب خواهند نمود. برای مثال بک اپ های عصری ای و روزانه ای که به وسیـله Cpanel گرفته می شود شانس از دست رفتن ناگهانی اطلاعات سایتتان و نداشتن دسترسی دوباره به ان ها را خیلی کم شدن خواهـد داد .حال شانس دارد شما بخواهید خود هـم از سایت شخصیتان بک اپ ساخته نمـوده و در سیستم و کامپیوتر فردی خود نگه داری نمایید.در این صورت برتریـن مورد ای که می بایست به سراغ ان بروید یک کامپوننت (component) محبوب در جوملا به نام Akeeba Backup میباشداکیبا بک اپ به شما اجازه میدهد که در هر وقـت که تمایل داشتید از سایت خود یک بک اپ تکمیل و بدون نقص ساخته نمایید .

آشنایی با Akeeba Backup

آشنایی با Akeeba Backup

اکیبا بک اپ جدای از این که به شما این توانایی را میدهد که در هر وقتی یک رونوشـت از سایت خود ساخته نمایید ، میتواند در امر انتقال سایت هـم به شما کمک نمایید.برای مثال چنان چه که نیت عوض کردن هاست خود را از یک کمپانـی هاستینگ به میزبان وب دیگیری داشته باشید عملیات انتقال به دو صورت میتواند انجام گیرد : مورد اول که راه مناسـب تر و سریع تری هـم اسـت انتقال خودکار با بهره گیری از مدیریـت پنل می باشد و مورد دوم بک اپ گیری ازسایت خود و اپلود و ریستور ان در هاست جدید.

مسلما چنان چه  هر دو هاست حاوی مدیریـت پنل سی پنل باشند شیوه اول کارامد خواهد بود و انتقال سریع و با کمترین ارور بطور اتوماتیک صورت خواهد پذیرفت. ولی چنان چه میزبان دوم  مدیریـت پنلی به غیر از cpanel  داشته باشد کار سخت خواهد شد چون دیگر توانایی tranfer خودکار به وسیـله مدیریـت پنل وجود نداشته و شما به شیوه Manual باید انتقال را انجام دهید.منظور از انتقال به شیوه دستی یا Manual گرفتن یک ورژن پشتیبان توسـط  Akeeba  میباشد. پـس از دانلود و نصب این کامپوننت در جوملا بر روی مورد Backup now کلیک نمایید تا یک بک اپ تکمیل از سایت شما گرفته گـردد و در هاست ذخیره گردد. بعـد با داخل به فایل منیجر هاست خود بک اپ را بر روی سیستم خود دانلود نمایید. حال شما از CMS خود یک Backup ساخته کرده و به آسانـی با اپلود ان در هاست تازه و بیرون سازی فایل Zip از حالت فشرده خواهید توانست وهله ها نصب جوملا را شـروع نمایید. با این فرق که پـس از انتهـا فرایند نصب و تهیه دیتابیس به جای جوملای خام ، اطلاعات و مطالب سایت شما نمایش داده می شود.

خب دوستان به انتهای مقاله آشنایی با Akeeba Backup رسیدیم. از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر در زمینه سرور مجازی و سرور اختصاصی دارید می توانید سایر مقالات این سایت را مطالعه نمایید.