آشنایی با مفهوم Blockchain

در این مطلب قصد داریم شما کاربران عزیز را با مفهوم Blockchain آشنا کنیم. امیدواریم مقاله آشنایی با مفهوم Blockchain مورد توجه شما قرار بگیرد و بتواند اطلاعات خوبی برای شما داشته باشد. با توضیحات بیشتر در ادامه ما را همراهی بفرمایید.

Blockchain

Blockchain

 

Blockchain چیست؟ در واقع از 2 کلمه BLOCK و CHAIN تشکیل شده است که به ترتیب به معنی قطعه و زنجیر می باشند .

Blockchain

Blockchain

بـعد بلاک چین همـان زنجیره ای از بلاک ها و یا زنجیره ای از قطعه همی باشد. این لیست از رکورد ها با بهره گیری از یک شیوه رمز نویسی ، بهم دیگر پیوند یافته و ایمن گشته اند ضمناً بلاک چین بطور ذاتی در رو به روی تغییر داده ها مقاوم می باشد. این روز ها بلاک چین جزء شنیده شده ترین نام همی باشد. برای اینکه د ر رابطه با ذات بلاک چین زیـادتر آشنا شویم ، خوب است ابتدا با کلمه ای به نام cryptocurrency آشنا شویم. Cryptocurrency از لحاظ لغوی با نام “رمز پول”شناخته می شود که تا کنون مطمئنا نام رمز پول هایی مثل بیت کوین ، لایت کوین … به گوشتان خورده می باشد. بلاک چین یک تکنولوژی، یک اندیشه است که در پشت اقسام cryptocurrency ها مشاهده می گـردد . در واقع یک دیتابیس بسط داده شده و پخش شده می باشد. یک گروه از داده هاست که بدون وجود یک مرکزیت ویـژه ،  به شیوه غیر متراکم میـان کامپیوتر های اشخـاص گوناگون پخش شده است و یک معنی بسیار گوناگـون از سیستم های بک آپ و کش دارد. در واقع حاوی هیچ مرکزی برای ذخیره سازی نمی بـاشد و این حجم از دیتا ، در میـان کامپیوتر های زیاد اشخـاص عضو پراکنده می باشند و هر شخـص در کامپیوتر خود یک ورژن رونوشـت مساوی اصل از دیتا هارا دارد.

Blockchain

Blockchain

برای مثال در جهان واقعی چنان چه 2 فـرد قصد رد و بدل کردن وجه از طریق حساب بانکی را داشته باشند ، در واقع پولی میـان این دو منتقل نمی شود ولی از حساب یکـی کسر و به موجودی حساب دیگری اضافه می شود . اینجا گفتگو ارزش موجود  در حساب بانکی است و تبادل فیزیکـی وجه صورت نمیگیرد. مد نظر داشته باشید در اینجا به یک مرکز پایگاه داده میگوییم  که وجهی از حسابی  کسر و به دیگری اضافه شود. ولی اینکه اصولا این مرکز پایگاه داده وجود نداشته باشد ، پایه بلاک چین است که بر این پایه شکل گرفته می باشد.

فلسفه بلاک چین به این شکل است که ما نیاز به یک مرکزی نداریم و میتوانیم این حجم گسترده از دیتا را بطور زنجیره ای از قطعه ها میـان اشخـاص گوناگون پراکنده کنیم. در این شرایط هر شخـص یک ورژن از اطلاعات را دارد. ولی در این شیوه شانس دارد دیتا هایی که ثبت میشوند حاوی ارور باشند و یا به عـلت ها ی غیر قابل اعتماد باشند. حال بازبینی چ این مسائـل در مقالات آینده  بیشتر شرح داده می شود .

خب دوستان به پایان مقاله آموزشی آشنایی با مفهوم Blockchain رسیدیم. از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم. در صورتی که نیاز به اطلاعاتی در زمینه هاستینگ و سرور اختصاصی دارید سایر مقالات این سایت را بررسی نمایید.