آشنایی با پروتکل دروازه مرزی Border Gateway Protocol

در این پست قصد داریم شما کاربران عزیز را آشنایی با دروازه مرزی Border Gateway Protocol آشنا کنیم. امیدواریم مقاله آشنایی با پروتکل دروازه مرزی Border Gateway Protocol مورد توجه شما قرار بگیرد و برایتان مفید و کاربردی باشد.با ما همراه باشید.

آشنایی با پروتکل دروازه مرزی

آشنایی با پروتکل دروازه مرزی

پروتکل دروازه مرزی یا به اختصار BGP ، استاندارد سازی شده پروتکل exterior gateway protocol ( پروتکل دروازه خارجی) می باشد که به منظور تغییر مسیریابی و دسترسی اطلاعات از سیستم های جداگانه در اینترنت طراحی شده می باشد.  پروتکل معـمولاً به عنوان پروتکل منتقل کننده راه طبقه بندی می گـردد اما بعضـی اوقات هـم بر حسب پروتکل مسیریابی انتقال مسافت طبقه بندی می گـردد . پروتکل دروازه مرزی ، مسیریابی را بر حسب مسیر ها ، جواز های شبکه ، یا رول ( قوانین ) تنظیم شده به وسیـله صاحـب شبکه انجام خواهـد داد . همانگونه که گفته شد ، احتمال دارد این پروتکل برای سیستم های جداگانه اینترنت بهره گیری گـردد که در این صورت به آن پروتکل دروازه مرزی درونی  یا به اختصار iBGP گویند . که در رو بـه روی ، برنامه های کاربردی اینترنت در پروتکل به پروتکل دروازه مرزی بیرونی یا به اختصار EBGP اطلاق می شود .

موارد استفاده از پروتکل BGP

بیشتر عرضه دهندگان خدمات اینترنت (ISP) برای برقراری رابطـه و مسیریابی میـان همدیـگر باید از پروتکل BGP بهره گیری کنند. شبکه های Ip اختصاصی بسیار بزرگ از این پروتکل به شیوه داخلی بهره گیری می کنند .

علـت دیگر بهره گیری از BGP multihoming شبکه برای افزونگی زیـادتر می باشد.

هر کدام از این مسائـل به دسترسی به چندین نقطه از یک ISP و یا به دسترسی به چندین ISP منتهی می شود .

اطراف BGP ، که به آن ها peers اطلاق می گـردد ، پیکر بندی دستی ای را میـان مسیریاب ها  برای ساختن جلسه TCP بر روی پورت 179 برقرار می کنند . بلند گوی BGP ، برای برقراری رابطـه ، در هر 60 ثانیه ( 1دقیقه ) 19 بایت پیغام را فرستادن می کند . دربین پروتکل های مسیریابی ، پروتکل BGP بطور اختصاصی از TCP به عنوان پروتکل انتقال بهره گیری می کند . وقتی که BGP میـان 2  Peers در سیستم های جداگانه اجرا می گـردد ، همـان iBGP می باشد و وقتی میـان سیستم های جداگانه گوناگـون اجرا می گـردد EBGP می باشد.

آشنایی با پروتکل دروازه مرزی

آشنایی با پروتکل دروازه مرزی

آشنایی با پروتکل دروازه مرزی

آشنایی با پروتکل دروازه مرزی

 

تفاوت مهـم بین iBGP و EBGP در روش مسیریابی کردن آن همی باشد.

در حالت تصمیم گیری برای انجام عملیات ، BGP از یک ماشین حالات متناهی آسان که حاوی 6 حالت  می باشد استفاده

می کند . که حالت به شیوه پایین است : بیکار (Idle) ، وصل(connect) ، فعال (Active) ، فرستادن باز (گروه باز open sent) ، OpenConfirm و مشـخص شده (Established) .

BGP پیغام هایی را تعریف می کند که در آن هر peer به منظور تغییر یک حالت به حالت بعدی می بایست تغییر نماید .

خب دوستان به انتهای مقاله آموزشی آشنایی با پروتکل دروازه مرزی Border Gateway Protocol رسیدیم. از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر درمورد سرور مجازی و سرور اختصاصی دارید می توانید سایر مقالات این سایت را بررسی کنید.